Antena 3 CNN Economic Auto Ford prezintă impresionantul concept Evos

Ford prezintă impresionantul concept Evos

Ford prezintă impresionantul concept Evos
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
01 Sep 2011   •   10:58

Ford prezintă Evos, un concept remarcabil care va putea fi admirat la Salonul Auto de la Frankfurt. Coupe-ul cu patru uși adoptă noua linie de design a companiei, plus amănunte precum grila frontală în genul uneia de Aston Martin și lumini LED.



Portierele sunt de tip ”gullwing” și deschid accesul către interiorul futuristic cu materiale premium și multă tehnologie. Ford spune că Evos ”iți poate învăța obiceiurile și se poate comporta ca un asistent personal pentru a-ți ușura călătoriile de zi cu zi”. Spre exemplu, mașina poate închide singură ușa garajului, sau să-și descarce hărți și date despre vreme în funcție de care ajustează direcția, suspensia și sistemul de frânare.



Mai mult, Evos este un hibrid de tip plug-in echipat cu un propulsor pe benzină de 2.0 litri, un motor electric și acumulator litiu-ion. Potrivit Worldcarfans.com, Ford Evos Concept nu va intra în producția de serie însă ”am vrut să lansăm un mesaj clar în privința direcției urmate de design-ul Ford, modelând vehicule care oferă plăcere la condus (...) și sunt năucitor de frumoase”, a spus  J Mays șeful echipei de design a Ford.



×
Subiecte în articol: Ford
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close