Antena 3 CNN Economic Auto Fotografie a noului Ford Ka, înaintea debutului de la Paris

Fotografie a noului Ford Ka, înaintea debutului de la Paris

Fotografie a noului Ford Ka, înaintea debutului de la Paris
30 Iul 2008   •   13:14

Salonul Auto de la Paris, din septembrie, va marca debutul noului Ka, unul dintre modelele de la Ford care a întrecut cu mult de termenul de valabilitate pentru o maşină, fiind pe piaţă de 12 ani. Primele fotografii cu modelul au apărut în presa de specialitate în urmă cu două luni, fiind prezentate şi de Antena3.ro.

Miercuri, mai multe site-uri web au reuşit să intre în posesia primei fotografii a noului Ford Ka, în varianta finală, care va fi prezentată la Salonul Auto de la Paris. Este vorba despre o singură imagine, care însă confirmă forma automobilului prezentată prin intermediul precedentelor fotografii.

PRIMELE IMAGINI CU NOUA GENERAŢIE FORD KA

Noul Ford Ka va fi produs în Polonia, conform Worldcarfans.com, şi va împărţi aceeaşi platformă tehnică, şi chiar motorizările, cu noul Fiat 500, considerat o adevărată reuşită la clasa sa.



Motorizarea pe benzină ar putea astfel porni de la propulsorul de 1,2 litri şi 69 de cai putere, continuând cu un motor de 1,4 litri şi 100 de cai. De asemenea, ar putea fi disponibilă şi o versiune diesel, Multijet, de 1,3 litri. În viitor este posibil să existe chiar şi un propulsor sport pentru a face faţă concurenţilor Fiat 500 Abarth şi Renault Twingo RS.

Fotografii: Worldcarfans.com, Autoexpress.co.uk

Antena3.ro

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close