Antena 3 CNN Economic Auto Fotografii spion cu viitoarea generaţie Mazda3 (FOTO)

Fotografii spion cu viitoarea generaţie Mazda3 (FOTO)

Fotografii spion cu viitoarea generaţie Mazda3 <font color=red>(FOTO)</font>
21 Mai 2008   •   16:19

Anul acesta, se împlinesc cinci ani de la lansarea pe piaţă a automobilului Mazda3, şi, cum era de aşteptat, se preconizează apariţia următoarei generaţii a modelului. ?Spionii? de la Worldcarfans.com au reuşit să fotografieze prototipul următoarei Mazda3, chiar în timp ce era testat. Camuflajul cu care este acoperită cea mai mare parte a maşinii permite doar observarea profilului mai agresiv adoptat de japonezi.

GALERIE FOTO VIITOAREA GENERAŢIE Mazda3

Farurile sunt sportive şi, împreună cu proiectoarele par să confere autoturismului o alură sportivă care se potriveşte liniei adoptate la modelele deja existente de la Mazda (Mazda6 şi Mazda2). Pentru motor se aşteaptă o uşoară îmbunătăţire, de la 2,3 litri, şi 156 de cai putere, la 2,5 litri, lucru care va conferi Mazdei3 un plus de 20-30 de cai putere, conform Worldcarfans.com.

Motorul de bază, de 2,0 litri, nu va beneficia de îmbunătăţiri majore, însă, este posibilă o creştere cu 10-15 cai putere. Motoarele vor fi ?legate? la o transmisie cu şase rapoarte, ceea ce va constitui o îmbunătăţire faţă de cutia în cinci trepte, de la actuala generaţie Mazda3.

Lansarea pe piaţa americană va avea loc spre sfârşitul lui 2009, însă surse citate de Worldcarfans.com susţin că este posibilă o lansare mai timpurie, în vara lui 2009.

Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close