Antena 3 CNN Economic Auto "Garcea", fete decoltate şi motociclete la Salonul ?Moto şi Accesorii? (GALERII FOTO)

"Garcea", fete decoltate şi motociclete la Salonul ?Moto şi Accesorii? (GALERII FOTO)

"Garcea", fete decoltate şi motociclete la Salonul ?Moto şi Accesorii? <font color=red>(GALERII FOTO)</font>
18 Apr 2008   •   18:34

Premieră moto în România. În perioada 17-20 aprilie 2008, ţara noastră face primul tur de pistă pe circuitul mondial al Saloanelor din întreaga lume. O informaţie care vă este de folos încă de la intrarea în Salonul Moto şi Accesorii Bucureşti 2008. Asta dacă vreţi să răspundeţi corect la întrebarea de pe talonul gratuit de participare la un concurs cu premii, ataşat biletului de acces în expoziţie.

Galerie foto FETELE de la SMAB 2008

Marele premiu, mopedul Gilera Runner 50, este însă doar un aperitiv în comparaţie cu ospăţul ce vă aşteaptă dincolo de poarta de acces în expoziţie. Desfăşurată la complexul comercial Prisma 2, Corbeanca, prima ediţie a Salonului Moto şi Accesorii reuneşte sub acelaşi acoperiş cele mai importante mărci moto din lume, printre care amintim Harley Davidson, Honda, Suzuki, Yamaha sau KTM. ?Graţie eforturilor principalilor importatori, SMAB 2008 este o vitrină a noutăţilor şi a brandurilor din domeniu?, ne informează Mihai Lungu, director general la Nef Expo, societatea organizatoare a evenimentului.

Galerie foto MOTOCICLETELE de la SMAB 2008

Galerie foto SMAB 2008 ? ATV-uri, jetski-uri şi accesorii

Meniul are de toate, de la cele mai mici accesorii pentru împătimiţii motoarelor, până la scutere, motociclete ? offroad sau de stradă -, ATV-uri, snowmobile şi jetski-uri. Una dintre atracţii îl reprezintă totuşi Cam-Am Spyder Roadster-ul (de culoare galbenă) creat de Bombardier Recreational Products, care este primul vehicul destinat şoselelor produs de această companie. Can-Am Spyder este propulsat de un motor V Twin de 990 cc. Motorul generează 106 CP şi este echipat cu un sistem electronic de gestionare a alimentării cu combsutibil şi o cutie de viteze manuală, în cinci trepte. Datorită unui design unic în forma de Y, vehiculul cu trei roţi (două în faţă şi una în spate) poate fi descris ca un melanj între un automobil şi o motocicletă.

La categoria motocicletelor de stradă se evidenţiază modelele Honda şi Harley Davidson, cele din urmă constituind un punct de atracţie atât pentru împătimiţii mărcii, cât şi pentru restul iubitorilor vehiculelor pe două roţi. Comediantul Mugur Mihăescu, membru al celebrului grup ?Vacanţa Mare?, face parte din prima categorie. Îmbrăcat cu o geacă de piele Harley Davidson, ?Garcea? s-a oprit la standul de motociclete al respectivei firme, a studiat cu atenţie noile modele expuse şi chiar a ?testat? unul dintre acestea.

Bineînţeles, ca la orice eveniment de acest gen, nu numai exponatele au atras priviri, ci şi frumoasele fete model. Îmbrăcate provocator şi mereu zâmbitoare, acestea animă atmosfera de la complexul comercial Prisma 2, pozând alături de motociclete şi ATV-uri.

SMAB 2008 vine şi în ajutorul celor care doresc să facă primii paşi pe motocicletă. Cu sprijinul Federaţiei Române de Motociclism, doritorii pot învăţa sau se pot perfecţiona ca motociclişti, fiind asistaţi de profesionişti în cadrul unor cursuri. Cursurile pentru copii au loc pe 19 şi 20 aprilie, între orele 12:00 ? 14:00, în timp ce pentru adulţi cursurile se desfăşoară zilnic între orele 16:00 şi 18:00.

Informaţii utile despre Salonul Moto şi Accesorii Bucureşti 2008:

Locaţie: Complex comercial Prisma 2 ? Corbeanca, DN 1
Mijloace de transport (din staţiile Piaţa Presei şi Aeroportul Băneasa):
RATB ? 449, 450, 451
Microbuze ? 448, 449, 450, 451
Programul evenimentului - 17-20 aprilie 2008, între orele 11:00 ? 20:00
Preţ bilet intrare: 10 lei / persoană (casele de bilete sunt deschise până la ora 19:30)
Preţ tichet parcare auto: 4 lei
Preţ tichet parcare moto: 2 lei

Foto şi text: Cornel Preda, Antena3.ro

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close