Antena 3 CNN Economic Auto Gheorghe Zamfir a fost victima unui accident de circulaţie

Gheorghe Zamfir a fost victima unui accident de circulaţie

Gheorghe Zamfir a fost victima unui accident de circulaţie
31 Aug 2008   •   09:34

Maestrul Gheorghe Zamfir a fost victima unui accident de circulaţie. El a fost internat la spitalul Floreasca, din Capitală. Accidentul s-a produs vineri în jurul prânzului, în zona Griviţa din Capitală. Gheorghe Zamfir tocmai ajunsese acasă, pe strada Constantin Disescu, şi se pregătea să coboare dintr-o maşină. În acel moment, unul dintre cei doi pekinezi ai artistului a sărit din autoturism, în mijlocul străzii. Gheorghe Zamfir s-a grăbit să-l prindă.

Impactul nu a fost puternic, pentru că maşina nu avea viteză. Iniţial artistul nici nu a vrut să ceară ajutorul medicilor. Martorii accidentului sunaseră deja la 112. Un prieten apropiat al maestrului a confirmat pentru Antena 3 că Gheorghe Zamfir se află în stare bună şi că nu a fost rănit grav. Starea sa de sănătate este stabilă, el urmând să fie externat cel mai probabil luni.

Din cauza accidentul suferit, Gheorghe Zamfir a fost nevoit să anuleze două concerte, unul la Chişinău şi altul la Bucureşti, însă apropiaţii săi susţin că va reveni pe scenă în cel mai scurt timp.

Cazul a atras şi mai mult atenţia opiniei publice, pentru că şoferul implicat în accident a părăsit locul faptei, deşi era obligat să aştepte sosirea poliţiştilor. Mai mult, acum susţine că a aflat cu uimire de la televizor că este căutat de Poliţie.

Abia duminică, după două zile, poliţiştii au efectuat reconstituirea accidentului, în prezenţa şoferului şi a unui martor. Chiar dacă maestrul Gheorghe Zamfir nu va depune plângere împotriva sa pentru vătămare corporală, şoferul riscă oricum dosar penal pentru părăsirea locului accidentului.

Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close