Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident pe DN1, între Sinaia şi Comarnic. Trei persoane au decedat

Grav accident pe DN1, între Sinaia şi Comarnic. Trei persoane au decedat

Grav accident pe DN1, între Sinaia şi Comarnic. Trei persoane au decedat
07 Sep 2008   •   09:22

Imprudenţă fatală pe DN1, duminică dimineaţă. Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alta a fost grav rănită în urma unui accident rutier petrecut, între Sinaia şi Comarnic. Accidentul a avut loc în jurul orei patru, chiar la intrarea în localitatea Comarnic. Maşina de teren în care se aflau trei tineri se îndrepta spre Bucureşti. La un moment dat, din cauza vitezei excesive şoferul a pierdut controlul bolidului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autocar plin de turişti.

La locul accidentului au ajuns imediat echipele de la descarcerare şi ambulanţele pentru a transporta victimele la spital. Circulaţia a fost blocată vreme de o oră, pe DN1 în zona Posada, după care circulaţia a fost reluată pe un singur sens de mers. Cozile de maşini s-au întins pe mai bine de doi kilometri.



Pe drumul naţional 57, între Drobeta Turnu Severin şi Calafat, doi oameni au murit iar alte patru persoane au fost grav rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, intr-un accident de circulaţie.

Se pare că ambii şoferi implicaţi în coliziune consumaseră băuturi alcoolice. Tragedia s-a petrecut în momentul în care şoferul unei Dacii a intrat în depăşire fără să se asigure şi a lovit frontal o altă maşină care circula regulamentar.

Şoferii ambelor maşini şi-au pierdut viaţa în urma impactului, iar cei patru pasageri ai acestora sunt în stare foarte gravă. Pompierii de la descarcerare s-au chinuit mai bine de 40 de minute pentru a-i scoate pe cei doi şoferi dintre fiarele controsionate. Circulaţia pe drumul naţional 57 a fost blocată mai bine de o oră pe ambele sensuri.



Antena3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close