Antena 3 CNN Economic Auto Iarnă în toată regula în Apuseni. Pe DN 74 se circulă cu dificultate

Iarnă în toată regula în Apuseni. Pe DN 74 se circulă cu dificultate

Iarnă în toată regula în Apuseni. Pe DN 74 se circulă cu dificultate
14 Noi 2007   •   18:53
Iarna şi-a intrat deja în drepturi în Apuseni. Dacă anul trecut autorităţile din zonă se plângeau că absenţa zăpezii le cauzează pierderi, anul acesta natura îi sărăceşte tocmai cu precipitaţiile albe. Dupa 48 de ore în care zăpada a căzut fără încetare, în zona Munţilor Apuseni se circula în condiţii de iarnă. Autorităţile au trimis toate utilajele pe care le aveau disponible pe Dealul Mare pe Drumul Naţional 74, acolo unde şoferii întâmpină reale probleme.

Echipaje ale poliţiei controlează toate maşinile care urcă, iar cele care nu sunt echipate cu lanţuri nu sunt lăsate să îşi continue drumul. Zeci de angajaţi ai administraţiilor locale şi mai multe echipaje ale poliţiei fac de gardă de 48 de ore pe DN 74 pe tronsonul dintre Zlatna şi Abrud. Drumarii au intervenit încă de la primii fulgi de nea.

Pe dealul Mare au fost aruncate cantităţi impresionante de nisip şi alte materiale antiderapante, iar angajaţii aministraţiilor locale sunt pregătiţi să intervină în continuare. Poliţia rutieră îi sfătuieşte pe conducătorii auto să îşi echipeze maşinile pentru iarnă şi să nu plece la drum fără să se asigure ca sunt pregătiţi să facă faţă unor blocaje mai îndelungi.

Antena 3

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close