Antena 3 CNN Economic Auto Iata ce trebuie sa cuprinda o oferta performanta si actuala de inchirieri masini (P)

Iata ce trebuie sa cuprinda o oferta performanta si actuala de inchirieri masini (P)

Iata ce trebuie sa cuprinda o oferta performanta si actuala de inchirieri masini (P)
20 Noi 2018   •   12:00

Marile orase ale tarii au cunoscut o dezvoltare impresionanta in ultimii ani, insa serviciile de transport au ramas, din pacate, in urma nevoilor actuale. Una dintre cele mai importante resurse ale prezentului este timpul, astfel incat cautam eficienta in orice activitate si-n fiecare serviciu pe care il accesam.

Tocmai de aceea, atunci cand avionul cu care ai calatorit aterizeaza pe unul din marile aeroporturi din Romania, singura solutie reala pe care o ai la dispozitie este sa apelezi la ofertele de inchirieri masini pentru a ajunge la hotelul sau restaurantul pe care-l ai ca destinatie finala. In cazul in care iei in considerare transportul public, va trebui sa gasesti rutele potrivite, sa parcurgi pe jos distantele pana la statie si sa speri ca nu va fi foarte aglomerat. Daca mai ai si bagaj voluminos, situatia poate fi cat se poate de neplacuta. O alta varianta existenta, serviciile de taximetrie, ofera o solutie mai comoda decat transportul in comun, insa costurile unui drum de la aeroport pana in oras nu vor fi niciodata clare, iar daca folosesti acest tip de transport pe toata durata sederii, s-ar putea ca suma finala pe care ai alocat-o calatoriilor prin oras sa fie destul de ridicata.

Singurul scop al unei companii de inchirieri masini este sa iti ofere un mijloc de transport eficient, performant, sigur si confortabil, astfel incat firmele de profil sunt fortate constant sa-si adapteze ofertele dupa necesitatile clientilor. Tocmai de aceea, iata ce trebuie sa cuprinda o oferta performanta si actuala de inchirieri masini pentru a-ti satisface toate necesitatile de transport:

1. Autoturisme noi si sigure. O companie profesionista de inchirieri masini va trebui sa poata oferi vehicule mai noi de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi si supuse unor inspectii tehnice riguroase inainte de a-ti fi inmanate. In acest fel, tu vei putea beneficia de cele mai noi sisteme de siguranta, confort si divertisment, iar riscul folosirii exagerate a respectivului vehicul scade considerabil.

2. Modele auto din toate clasele. O oferta de calitate de inchirieri masini trebuie sa includa autovehicule din clasele economy, business, luxury, SUV, dar si variante de transport cu 8+1 locuri. Astfel, vei putea alege o masina cu consum mic, o limuzina de lux pentru un eveniment de afaceri sau un microbuz pentru teambuilding.

3. Servicii eficiente. Fiindca punem mare pret pe timpul alocat tuturor activitatilor, in special atunci cand calatorim, o companie de inchirieri transport cu adevarat performanta va oferi promptitudine si profesionalism chiar si in cele mai mici detalii. Astfel, procesul de rezervare (online sau prin telefon) va fi unul simplu si rapid, iar masina dorita iti va fi livrata la adresa aleasa in cel mult 3 ore de la rezervare. De asemenea, in cazul unui eveniment neplacut, vehiculul avariat va trebui inlocuit, gratuit, in cel mult 5 ore de la contactarea call-center-ului cu program non-stop.

4. Preturi clare. Desi exista numeroase firme de inchirieri masini care inca practica costuri ascunse si taxe suplimentare comunicate ulterior semnarii contractului, o companie serioasa va afisa intotdeauna pe site pretul final de inchiriere, care include RCA, full Casco si rovinieta. Astfel, tu vei putea sa calculezi cu precizie suma finala pe care va trebui sa o achiti pentru serviciile de transport.

5. Pachet standard corect. Din pacate, unele oferte incadreaza anvelopele de iarna sau alte dotari de siguranta la “servicii premium”, insa o oferta corecta de inchirieri masini iti va oferi vehicule echipate perfect pentru conditiile de drum si fara o limita de kilometri impusa.

Pentru a putea profita de toate avantajele mentionate mai sus si multe altele, apeleaza la serviciile FocusRent de inchirieri masini din Bucuresti, Cluj sau Otopeni si bucura-te de eficienta, siguranta si confortul oferite de cea mai performanta varianta de transport.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close