Antena 3 CNN Economic Auto În perioada alegerilor, CFR şi RATB asigură servicii suplimentare

În perioada alegerilor, CFR şi RATB asigură servicii suplimentare

În perioada alegerilor, CFR şi RATB asigură servicii suplimentare
23 Noi 2007   •   07:20

CFR Călători va suplimenta, trenurile în perioada alegerilor. Astfel, începând de vineri şi până pe 25 noiembrie, două trenuri rapid vor fi introduse pe relaţia Bucureşti Nord-Braşov şi retur. De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane trenurile care circulă între Bucureşti şi Sibiu, prin Braşov, precum şi cele sore şi dinspre Iaşi. O măsură similară va fi luată şi în perioada 30 noiembrie şi 2 decembrie, cu ocazia zilei naţionale a României. Cei interesaţi de programul trenurilor şi de rutele exacte pe care circulă acestea pot apela numărul de telefon 9521 sau pot accesa site-ul: www.cfr.ro.

Măsuri şi pentru un trafic mai bun în perioada alegerilor.
În Capitală, programul mijloacele de transport în comun a fost modificat. Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele vor circula şi în noaptea de 25-26 noiembrie pentru a asigura transportul membrilor secţiilor de votare, de la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti, stabilit la Sala Polivalentă, către toate cartierele.

RATB va pune în circulaţie 24 de autobuze, iar Metrorex a anunţat că garniturile de metrou vor circula la un interval de 20 de minute.

Antena 3

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close