Antena 3 Economic Auto Încep lucrările la Autostrada Bucureşti-Ploieşti

Încep lucrările la Autostrada Bucureşti-Ploieşti

26 Mai 2007   •   10:41
Încep lucrările la Autostrada Bucureşti-Ploieşti

Peste două săptămâni, vor începe efectiv lucrările la Autostrada Bucureşti-Ploieşti, pe tronsonul Moara Vlăsiei-Ploieşti. Între timp vor fi emise ordinele de plată către proprietarii despăgubiţi pentru terenurile expropriate, după cum a anunţat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. Următoarea etapă va fi predarea amplasamentului, după care va fi dispusă începerea lucrărilor. Ministrul Ludovic Orban spune că a fost anunţată începerea lucrărilor, fără să fie însă transmis ordinul către constructor. Iar firmele "au defilat cu utilaje", fără să le fi fost predat amplasamentul, din cauza lipsei fondurilor necesare exproprierii.

?Trebuie emise ordinele de plată către proprietarii de terenuri. E foarte ciudat. Am descoperit că, în noiembrie, au fost pregătite şi gata de semnare, dar au dispărut. Nu se ştie ce s-a întâmplat cu ele. Exista finanţare prevăzută la data respectivă în buget?, a declarat Ludovic Orban.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close