Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 2 morţi pe DN1, în judeţul Cluj. Circulaţia, îngreunată pe DN1, la ieşirea din Sebeş

Infotrafic. 2 morţi pe DN1, în judeţul Cluj. Circulaţia, îngreunată pe DN1, la ieşirea din Sebeş

Infotrafic. 2 morţi pe DN1, în judeţul Cluj. Circulaţia, îngreunată pe DN1, la ieşirea din Sebeş
08 Oct 2008   •   08:47

Accidentele grave de pe şoselele române continuă. Doi oameni şi-au pierdut viaţa într-un accident teribil de circulaţie pe drumul naţional 1, în judeţul Cluj, de data aceasta. Maşina în care se aflau s-a făcut praf după ce s-a izbit de o dubiţă. Oamenii au fost pur şi simplu zdrobiţi înăuntru. Acesta este al cincilea accident petrecut în zonă în doar câteva zile.
Se pare că autoturismul a fost pierdut de sub control pe carosabilul umed în urma efectuării unei manevre de depăşire neregulamentare. Bărbatul care conducea maşina mică a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o dubiţă care circula regulamentar din sens opus. Bărbatul din autoutilitară a scăpat cu viaţă dar a suferit răni foarte grave. Cei doi bărbaţi din autoturism au murit pe loc.
Seria accidentelor nu se termină aici. Sorin Rus, seful Biroului Siguranţă şi Drumuri Naţionale Cluj a declarat: "Am mai avut alte două accidente mortale săptămâna trecută pe DN1 tot din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Unul s-a petrecut în localitatea Topa Mică pe DN1 din cauza unui camion care nu a acordat prioritate unui motociclist. " În urma accidentului produs ieri după-amiază, între Cluj şi Huedin s-a circulat pe un singur sens timp de o oră.
Traficul este îngreunat şi pe DN 1, la ieşirea din Sebeş spre Sibiu. Circulaţia a fost restricţionată în urma producerii unui accident grav. Din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, un microbuz a lovit din spate un autocamion. Conducătorul microbuzului a fost rănit. Din această cauză, la ora 7.00 traficul rutier era blocat pe DN1 la kilometrul 362, la ieşirea din Sebeş către Sibiu.
Tot pe data de 8 octombrie încep şi lucrările la podul situat în localitatea suceveană Marginea, pod ce a fost distrus de inundaţiile din luna iulie. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, până la finalizarea lucrărilor, pe data de 30 decembrie, circulaţia autovehiculelor se va desfăşura pe următoarea rută ocolitoare: DJ 178 Rădăuţi ? Volovăţ ? DJ 209 K Volovăţ ? Marginea.
În noaptea de marţi spre miercuri, circulaţia rutieră a fost blocată şi în sectorul Ghelmegeoaia-Prunişor al DN70 din cauza unui incendiu produs la un autotren înmatriculat în Cehia. Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Marin Papa, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că, din cauza blocării sistemului de frânare în timpul deplasării autovehiculului, remorca acestuia a luat foc, fapt care a necesitat intervenţia a douã autospeciale de lucru ale pompierilor. Stingerea focului a durat aproximativ o oră. Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close