Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic: 4 morţi, 5 răniţi şi mai multe drumuri blocate

Infotrafic: 4 morţi, 5 răniţi şi mai multe drumuri blocate

Infotrafic: 4 morţi, 5 răniţi şi mai multe drumuri blocate
18 Noi 2008   •   09:57

Trei oameni au murit, luni noapte, într-un accident foarte grav, după ce maşina lor a fost aruncată de un camion între alte două maşini mici. Totul s-a întâmplat pe DN1 în judeţul Sibiu. Poliţiştii spun că de vină pentru acest accident este chiar şoferul maşinii distruse: nu s-a asigurat când a schimbat banda de mers. Şi cel vinovat este acum în comă la spital, dar după cum arată maşina, el este de-a dreptul norocos că a scăpat cu viaţă. Din cauza accidentului, circulaţia pe DN 1, între Sibiu şi Sebeş a fost paralizată complet timp de aproape două ore. Coloanele de maşini s-au întins pe o distanţă de peste 10 kilometri.
Tot în judeţul Sibiu, circulaţia rutieră a fost îngreunată pe DN 1, din cauza producerii unui accident rutier grav între localităţile Miercurea Sibiului şi Apoldu de Sus. Evenimentul a fost provocat de un autotir care tracta două remorci şi care, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum alunecos, a derapat şi a lovit cu una dintre remorci un autoturism care se apropia regulamentar din sensul opus. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital.
Traficul rutier pe DN 12 A a fost blocat luni din cauza producerii unui accident în care au fost implicate un tren de persoane şi o autobasculantă. La o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată luminos şi situată între localităţile băcăuane Asău şi Comăneşti, locomotiva a deraiat după ce a lovit autobasculanta surprinsă pe linia ferată. Şoferul vehiculului se angajase în traversarea liniei ferate fără să se asigure.
Sursa: Centrul Infotrafic Poliţia Româna
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close