Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Ameninţări cu pistolul, geamuri sparte şi automutilare pe şoselele din România

Infotrafic. Ameninţări cu pistolul, geamuri sparte şi automutilare pe şoselele din România

Infotrafic. Ameninţări cu pistolul, geamuri sparte şi automutilare pe şoselele din România
13 Noi 2008   •   09:12

Violenţele la volan au început să facă parte din rutina de pe şoselele din România. Un accident care ar fi putut fi considerat uşor, s-a încheiat cu un scandal în toată regula, la Ploieşti. Când au venit poliţiştii să le ceară explicaţii, bărbaţii care au provocat accidentul s-au enervat din cale afară. Au început să urle că sunt nevinovaţi şi s-au tăiat pe corp ca să-i convingă pe oamenii legii să-i lase să plece. Pentru că nu s-au putut înţelege cu bărbaţii, poliţiştii i-au chemat pe mascaţii. Ei vor fi cercetaţi penal pentru incidentele de miercuri noapte.
Tot în trafic, alt scandal. De la o simplă şicanare, s-a ajuns la geamuri sparte şi ameninţări cu bâte de baseball. S-a întâmplat, aseară, la Timişoara. Un taximetrist îi acuză pe doi tineri că l-au urmărit cu maşina, că l-au bruscat şi chiar că ar fi tras un foc de armă spre el. Şi aici a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.
Un alt accident rutier s-a petrecut miercuri noapte şi în Bucureşti. Doi oameni au ajuns la spital, după ce taxiul în care se aflau nu a acordat prioriate şi a intrat în plin într-o maşină care a intrat corect într-o intersecţie. În accident a mai fost implicată o maşină, tot un taxi. Rezultatul alcooltestului a arătat că nici unul dintre şoferi nu băuse. Victimele au fost duse la Spitalul Universitar şi starea lor este bună acum.
Câteva secunde de neatenţie i-a costat pe doi şoferi bulgari o zi întreagă de chin. Cel mai probabil cel care se afla la volan a aţipit câteva momente, iar tirul a ajuns direct într-un şanţ din localitatea suceveană Buneşti. Nu mai puţin de 5 utilaje de mare tonaj au încercat să ridice mastodontul, dar fără succes. Vor încerca din nou în această dimineaţă. Poate, de data asta vor avea mai mult noroc.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close