Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci persoane au murit în două accidente rutiere grave

Infotrafic. Cinci persoane au murit în două accidente rutiere grave

Infotrafic. Cinci persoane au murit în două accidente rutiere grave
24 Noi 2008   •   08:31

Un grav accident de circulaţie, care a avut loc în zona localităţii doljene Dobroteşti, pe Drumul Naţional 55, s-a soldat cu moartea a patru persoane.
În accident au fost implicate două maşini. Şoferul uneia dintre ele a intrat cu viteză prea mare într-o curbă şi s-a lovit frontal de o maşină care circula regulamentar.
Echipele de la descarcerare s-au chinuit mai bine de jumătate de oră pentru a scoate victimele din maşini. Una dintre persoanele aflate în autoturismul care circula regulamentar era studentă şi trebuia să ajungă acasă, la Craiova.
Două dintre victime lucrau la Penitenciarul din Craiova.
În urma accidentului rutier, traficul pe Drumul Naţional 55 a fost blocat timp de două ore, iar cozile de maşini s-au întins pe o distanţă de trei kilometri.
Un alt tânăr şi-a găsit sfârşitul, duminică noapte, pe o şosea din Caraş-Severin. Din cauza vitezei excesive, se pare, a ajuns cu maşina într-un râu. Cele două fete cu care era în maşină - una de 15 şi cealaltă de 19 ani - au fost şi ele grav rănite.
Accidentul a avut loc pe drumul care leagă oraşul Oraviţa de Reşiţa. Într-un moment de neatenţie, şoferul de 26 de ani n-a mai putut controla maşina. Autoturismul a căzut 10 metri în gol şi a ajuns într-un râu.
Toate persoanele implicate în accident au ajuns la spital. Cele două fete din maşină au scăpat cu viaţă, însă au rămas internate cu numeroase fracturi. Pe şofer, medicii nu l-au mai putut salva.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close