Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. DN7, E70 şi DN13B, blocate în urma unor accidente rutiere grave

Infotrafic. DN7, E70 şi DN13B, blocate în urma unor accidente rutiere grave

Infotrafic. DN7, E70 şi DN13B, blocate în urma unor accidente rutiere grave
31 Oct 2008   •   09:49

Şoferul unui autoturism care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu a murit vineri dimineaţă după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit cu un tir. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, citat de Mediafax, la ieşirea din oraşul vâlcean Călimaneşti, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat în contrasens şi s-a ciocnit cu un tir care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa.
Din cauza accidentului, traficul rutier pe Drumul Naţional 7 s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproximativ o oră şi jumătate.
Un alt incident rutier a avut loc vineri dimineaţă pe Drumul European 70. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii după ce i-a explodat un cauciuc şi a ajuns cu autoturismul foarte aproape de o casă. În urma accidentului, bărbatul a scăpat cu viaţă.
Din această cauză, drumul care face legătura între Oltenia şi Banat este blocat la această oră. Şoferii care circulă înspre Banat sunt sfătuiţi să adopte alte rute.
Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia a fost întreruptă şi pe DN 13B Praid ? Gheorghieni, în ambele sensuri, din cauza unui grav accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion. În urma accidentului, care a avut loc în jurul orei 10.30, o persoană şi-a pierdut viaţa.
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului.
Alte 33 de accidente rutiere grave au avut loc, joi, în judeţele Bihor, Botoşani, Buzău, Constanţa, Dolj şi Iaşi. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, 8 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 32 au fost grav rănite în urma acestor accidente.
În cele mai multe cazuri, şoferii au fost cei vinovaţi de producerea accidentului prin neatenţia în conducere şi depăşirea neregulamentară, urmaţi de pietonii care nu au traversat regulamentar.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier IGPR Infotrafic
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close