Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Patru morţi în trei accidente grave

Infotrafic. Patru morţi în trei accidente grave

Infotrafic. Patru morţi în trei accidente grave
02 Dec 2008   •   08:40

De Ziua Naţională, agenţii de la poliţia rutieră nu au avut linişte. Patru oameni au murit luni noapte în trei accidente grave de circulaţie. Primul accident s-a petrecut în zona localităţii Mihăileşti din judeţul Buzău. Deşi carosabilul era umed şi ceaţa densă, şoferul conducea cu viteză mare. În urma impactului, maşina a fost distrusă. Cei doi, un bărbat şi o femeie, nu au avut nici o şansă. Şoferul a murit pe loc, iar femeia, aflată pe scaunul din dreapta, s-a stins în salvarea care o ducea la spital.
Câteva ore mai târziu, o altă tragedie s-a petrecut pe un bulevard din Târgu Mureş. Un bărbat care traversa pe trecerea de pietoni a fost izbit de o maşină şi aruncat la 30 de metri departare de locul accidentului. În urma impactului, acesta a murit pe loc. Şoferul care a provocat nenorocirea a dat vina pe oboseală. El nu consumase alcool, însă martorii spun că avea viteză foarte mare. Acum acesta riscă să fie condamnat pentru ucidere din culpă.
Nici în Bucureşti nu a fost o noapte liniştită. O tânără a fost lovită de o maşină care venea în viteză, tot când încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Maşina a smuls-o din mâna prietenului ei. Tânăra a murit la spital.
Chefliii adevăraţi consumă bateriile etilotestului
Într-o localitate din Dâmboviţa, poliţiştii au rămas fără etilotest. Un şofer chefliu s-a chinuit atât de tare să sufle în fiolă, încât a consumat bateriile aparatului. Omul era bine dispus de la tăria pe care o băuse, aşa că s-a pus pe spectacol. Un alt bărbat din aceeaşi maşină, şi el la fel de beat, a început să recite poezii. Cuvintele frumoase nu i-au impresionat pe poliţişti, iar şoferul s-a ales cu dosar penal.
Observator

×
Subiecte în articol: Infotrafic rutier pietoni etilotest
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close