Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Patru tineri au murit în urma unui grav accident rutier pe DN 17 A

Infotrafic. Patru tineri au murit în urma unui grav accident rutier pe DN 17 A

Infotrafic. Patru tineri au murit în urma unui grav accident rutier pe DN 17 A
03 Noi 2008   •   09:07

Patru tineri din Suceava au murit, iar un altul a fost rănit, în noaptea de duminică spre luni, după ce maşina în care se aflau a căzut de pe un pod. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 17 A, în zona comunei Dorneşti.
Autoturismul, în care se aflau şoferul şi încă patru persoane, se deplasa spre Dorneşti, dinspre Rădăuţi. La trecerea peste calea ferată, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a căzut în gol, în partea dreaptă a podului. Potrivit Mediafax, autoturismul, marca Ford Mondeo, a fost distrus în proporţie de 90 la sută.
Patru dintre pasagerii autoturismului, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, şi-au pierdut viaţa între fiarele maşinii. Cel de-al cincilea pasager, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a fost găsit rănit în afara autoturismului.
Un alt accident rutier, de această dată fără victime, a fost provocat de patru maramureşeni care au plecat la plimbare cu maşina, deşi şoferul era beat criţă. Autoturismul a ieşit de pe şosea într-o curbă şi, până s-a oprit, a rupt un copac, un gard, a lovit un podeţ din beton şi a spart o conductă de gaz. Oamenii din zonă s-au temut că vor sări cu toţii în aer din cauza gazului care s-a scurs.
Martorii accidentului au reuşit să scoată doi bărbaţi din maşina răsturnată. Ceilalţi doi au fost eliberaţi de către pompieri. Tot pompierii au avut grijă ca gazele ce ieşeau din ţeava spartă să nu explodeze.
Tinerii au fost transportaţi la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol.
În urma accidentului, traficul rutier pe drumul european 58 Dej - Baia Mare a fost blocat mai bine de o oră pe ambele sensuri.
Alte 40 de accidente rutiere grave au avut loc numai duminică în judeţele Ialomiţa, Prahova şi Timiş, în urma cărora 3 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 38 au fost grav rănite. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, în majoritatea situaţiilor, conducătorii auto au fost vinovaţi de producerea accidentelor. Principalele cauze au fost neatenţia la volan, viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum, precum şi traversarea neregulamentară.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident rutier IGPR
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close