Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un bărbat şi fiul său de 6 ani au murit într-un grav accident rutier din judeţul Argeş

Infotrafic. Un bărbat şi fiul său de 6 ani au murit într-un grav accident rutier din judeţul Argeş

Infotrafic. Un bărbat şi fiul său de 6 ani au murit într-un grav accident rutier din judeţul Argeş
27 Oct 2008   •   08:53

Un bărbat şi fiul său de numai 6 ani au murit pe şoseaua ce leagă Rucăr de Câmpulung Muscel, după ce maşina în care se aflau a ajuns sub un tir. Autoturismul a fost aruncat pe contrasens după ce a intrat adânc într-o groapă nesemnalizată. Mama micuţului, care se afla şi ea în maşină, a fost dusă în stare critică la spitalul din Piteşti. Accidentul s-a petrecut puţin după miezul nopţii. Martorii spun că drumul este semnalizat doar pentru reparaţii. Groapa nu ar fi nici semnalizată şi nici iluminată. Din cauza accidentului, între Câmpulung şi Rucăr nu s-a circulat mai bine de o oră.
Un alt accident grav a avut loc şi lângă Cluj, la ieşire din localitatea Baciu, unde cinci persoane au fost grav rănite, iar alte două tinere s-au ales cu traumatisme ceva mai uşoare, după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un autoturism care venea cu viteză pe contrasens. Martorii cred că şoferul vinovat, care circula dinspre Zalău spre Cluj-Napoca, ar fi adormit la volan. Din cauza accidentului, între Cluj Napoca şi Zalău nu s-a circulat noaptea trecută mai bine de o oră.
Alte 30 de accidente rutiere grave au avut loc numai sâmbătă în judeţele Bihor, Dolj, Hunedoara, Ilfov, Ialomiţa, Prahova, Sibiu şi Satu Mare. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, 11 persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestor accidente, iar alte 29 au fost grav rănite. Vinovaţi de aceste accidente au fost, în principal, conducătorii auto, care nu şi-au adaptat viteza sau nu au acordat prioritate altor autoturisme, aceştia fiind urmaţi de pietoni, care nu au traversat regulamentar.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic IGPR accident rutier
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close