Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un copil de patru luni a murit din cauza unui căruţaş beat

Infotrafic. Un copil de patru luni a murit din cauza unui căruţaş beat

Infotrafic. Un copil de patru luni a murit din cauza unui căruţaş beat
04 Noi 2008   •   08:56

Un căruţaş beat criţă a reuşit să provoace un accident rutier grav pe un drum naţional din Târgovişte, în urma căruia au rezultat şase victime. Bărbatul şi-a întors căruţa nesemnalizată pe şosea fără să se asigure, moment în care a fost lovit din plin de un şofer care pur şi simplu nu l-a văzut din cauza întunericului. Deşi abia mai putea lega două cuvinte din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, căruţaşul a scăpat fără nicio zgârietură.
În urma incidentului, un copil de doar patru luni şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci persoane au fost rănite. Şoferul automobilului a fost dus la Spitalul Judeţean Târgovişte, o femeie s-a ales cu patru coaste rupte, iar doi copii, de patru şi şase ani, au scăpat cu leziuni minore.
Căruţaşul a fost dus, şi el, la spital, pentru recoltarea de probe biologice.
Un alt accident rutier grav, în urma căruia un copil de şase ani şi-a pierdut viaţa, a avut loc în Braşov. Poliţiştii se aflau deja la faţa locului pentru un alt accident, în care o dubiţă lovise mortal un bărbat băut care mergea pe marginea drumului. Chiar atunci, din spate a venit o altă maşină care a intrat direct în dubiţa implicată deja în primul accident.
Conducerea IJP Braşov va deschide o anchetă pentru a stabili dacă agenţii de circulaţie au semnalizat corespunzător locul accidentului.
Alte 18 accidente rutiere au avut loc, luni, în judeţele Suceava, Olt, Caraş-Severin şi Dâmboviţa. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, şapte oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 20 au fost grav răniţi în urma acestor accidente. În majoritatea cazurilor, şoferii au fost cei vinovaţi pentru că nu au acordat prioritate pietonilor, nu au fost atenţi la volan sau nu şi-au adaptat viteza la condiţile de mers.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic IGPR accident rutier
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close