Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un om a murit şi şase au fost răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens fără să se asigure

Infotrafic. Un om a murit şi şase au fost răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens fără să se asigure

Infotrafic. Un om a murit şi şase au fost răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens fără să se asigure
10 Iul 2009   •   09:46

Imagini de coşmar, joi seară, la ieşirea din Craiova. Şoferul unei dubiţe a încercat o depăşire, fără să se asigure, a pătruns pe sensul opus şi a produs haos pe şosea. A intrat într-o maşină al cărui şofer conducea regulamentar, şi a acroşat şi doi pietoni. Bilanţul accidentului: un mort şi şase răniţi.

Abia ieşiseră din Craiova. Plecaseră la cumpărături împreună cu soţia şi fiica lor, când o dubiţă le-a ieşit în faţă. Într-o fracţiune de secundă familia a fost spulberată pe câmp.

În impact, maşinile au acroşat şi doi pietoni de la marginea carosabilului. Şoferul care conducea corect s-a stins pe loc. Copilul şi alte cinci persoane au fost duse la spital, cu ambulanţele. Până să ajungă poliţiştii, martorii au început să facă ordine în haosul de pe şosea.

Cu greu au fost calmaţi oamenii după infernul pe care l-au găsit pe şosea. La spitalul din Craiova medicii se asigură că atât copilul, cât şi ceilalţi cinci adulţi, sunt în afara oricărui pericol.

În altă ordine de idei, şoferii care conduc maşini cu masa mai mare de 20 de tone au parte de restricţii. Traficul rutier a fost restricţionat până la sfârşitul anului pe sectorul DN66 Lainici - Petroşani, în judeţul Hunedoara. Şi asta din cauza lucrărilor de reconstrucţie a drumului.

Pentru acest sector poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să folosească următoarele rute ocolitoare: DN 66 Târgu Jiu - Filiaşi - DN 6 Filiaşi - Caransebeş) - DN 68 şi în continuare DN 66 Haţeg - Petroşani; De asemenea mai poate fi folosită şi ruta DN 67 Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea - DN 7 până la Simeria cu ieşire în DN 66 Simeria - Haţeg - Petroşani.

Revenind la traficul din Capitală, vineri este de aşteptat ca ieşirile din Bucureşti să se aglomereze, iar din cauza unor semafoare care se încăpăţânează să nu funcţioneze se va circula mai greu la intersectiile bulevardelor Nicolae Grigorescu si Ctin Brancusi dar si Str. Eminescu cu Str. Tunari. Circulatie in conditii de aglomeratie vom avea si pe DN1 catre munte ori Autostrada Soarelui si soseaua care duce catre statiunile de pe litoral.

Observator

×
Subiecte în articol: restrictii trafic
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close