Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un şofer a murit din cauza unei anvelope care i-a explodat în faţă

Infotrafic. Un şofer a murit din cauza unei anvelope care i-a explodat în faţă

Infotrafic. Un şofer a murit din cauza unei anvelope care i-a explodat în faţă
27 Noi 2008   •   08:58

Un şofer din Gorj a murit, miercuri noapte, după ce unul dintre cauciucurile autoturismului său i-a explodat pur şi simplu în faţă.
Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, se întorcea de la Motru, de la mina unde lucra. Pe drum a simţit că ceva este în neregulă cu una dintre roţi. A tras imediat pe dreapta şi a coborât să vadă ce s-a întâmplat. Din cauza presiunii prea mari, anvelopa luase foc.
În timp ce bărbatul încerca să stingă focul cu extinctorul, anvelopa i-a explodat chiar în faţă. Omul a fost aruncat câţiva metri, iar bubuitura s-a auzit de la doi kilometri depărtare.
Pentru că şoferul se afla în timpul serviciului, întâmplarea va fi anchetată ca un accident de muncă.
În Bucureşti, un autoturism Logan a reuşit să distrugă o limuzină nouă, puternică şi foarte scumpă. Şoferul Daciei a întors maşina în mijlocul străzii, fără să se asigure, moment în care a fost lovit puternic de limuzina care circula regulamentar. Loganul a ajuns direct într-un stâlp, iar cealalată maşină s-a şifonat bine.
Accidentul a avut loc pe Calea 13 Septembrie din Capitală.
Un echipaj de descarcerare s-a chinuit să-l scoată pe şoferul neatent dintre fiare. Omul a ajuns la spital, dar e doar speriat şi are câteva răni superficiale. Mai rău se simte însă proprietarul limuzinei. Nu e rănit, dar se gândeşte cât vor costa reparaţiile maşinii pe care a dat aproape 100 de mii de euro.
La Buzău, un tânăr a murit după ce a fost strivit de lăzile pe care le transporta cu TIR-ul. A luat o curbă cu viteză şi n-a mai putut controla mastodontul. Camionul s-a răsturnat într-o râpă, iar încărcătura l-a zdrobit de şofer.
Pompierii s-au chinuit timp de şase ore să scoată trupul neînsufleţit de sub muntele de cioburi.
În comuna Zăneşti, din Neamţ, un accident mortal a a stârnit un adevărat scandal. Când au văzut victima fără suflare pe şosea, localnicii aproape că au sărit la bătaie.
Rudele victimei au fost la un pas să-l linşeze pe şoferul unui autoturism de teren care a omorât un bărbat de 45 de ani, în zona unei treceri de piertoni. Au cerut socoteală şi poliţiştilor, convinşi că au de gând să muşamalizeze cazul. Scandalul a fost potolit doar de forţele speciale.
Din primele cercetari, poliţiştii au constatat că şoferul vinovat avea permisul de conducere suspendat de câteva luni. Acesta riscă acum să facă puşcărie.
Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close