Antena 3 CNN Economic Auto La noi, mai rău ca-n Texas. Actor român stabilit în America, ameninţat cu arma în trafic

La noi, mai rău ca-n Texas. Actor român stabilit în America, ameninţat cu arma în trafic

La noi, mai rău ca-n Texas. Actor român stabilit în America, ameninţat cu arma în trafic
08 Sep 2008   •   19:29

Ameninţarile cu armă sunt la modă în România. Cel mai des scandalurile izbucnesc în trafic, din cauza orgoliilor. Pentru scandal e nevoie de un şofer cu tupeu, o maşină puternică şi o armă în torpedou. Un actor român, stabilit de ani buni în America, a trecut prin clipe de groză, a crezut ca va fi omorât pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Actorul povesteşte îngrozit că a fost ameninţat cu arma in trafic.

Şoferul unei maşini de fiţe, deranjat ca actorul nu i-a cedat banda, a trecut la şicane tipic româneşti. Flashuri, claxoane şi manevre periculoase. Apoi, spune actorul, l-a depăşit şi când a ajuns în dreptul lui a scos un pistol pe geam. A început să tragă. Un singur foc, în direcţia masinii lui.

"De 30 de ani, de când locuiesc în America, n-am văzut niciodata aşa ceva. Am crezut că mă omoară", poveste terifiat actorul. Dan Nuţu, este celebru pentru rolurile din anii 70-80 când a a jucat în filmele lui Dan Piţa şi Mircea Mureşan.

Actorul a anunţat servicul 112, iar poliţiştii l-a oprit în mai puţin de 10 minute pe şoferul pistolar. A fost amendat cu 500 de lei noi iar arma i-a fost confiscată. Agresorul, e un puştan de doar 23 de ani, dar cu un tupeu de neegalat. I s-a intocmit deja dosar penal, urmând ca cea mai importanta probă să vină după expertizarea pistolului cu gaz.

Observator

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close