Antena 3 CNN Economic Auto Lamborghini distrus, după o cursă ilegală pe străzile Bucureştiului (VIDEO)

Lamborghini distrus, după o cursă ilegală pe străzile Bucureştiului (VIDEO)

Lamborghini distrus, după o cursă ilegală pe străzile Bucureştiului (VIDEO)
25 Iun 2008   •   11:16

O maşină de lux s-a făcut zob noaptea trecută pe o stradă din centrul Capitalei. Martorii spun că şoferul se întrecea cu o altă maşină. Două tinere, a căror singură vină a fost că treceau la acea oră, cu maşina, pe Calea Dorobanţi, au ajuns la spital. Bolidul scăpat de sub control a intrat în plin în maşina în care se aflau ele. Şoferul vinovat a ajuns şi el la spital.

Se pare că şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu un autoturism care circula regulamentar. Martorii spun că maşina părea implicată într-o cursă de viteză, cu un alt autoturism, de aceeaşi marcă. ?Vom investiga dacă a fost o cursă sau nu?, a declarat inspectorul Gabriel Burcă, de la Brigada de Poliţie Rutieră.



La faţa locului au sosit şi mai multe autospeciale ale pompierilor. Pentru că exista pericolul izbucnirii unui incendiu, aceştia au stropit maşinile şi carosabilul cu apă. În urma accidentului, trei persoane au ajuns la spitalul Floreasca, dar starea lor este stabilă. Autorităţile continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului.

Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close