Antena 3 CNN Economic Auto Linie RATB Expres între Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni, de sâmbătă

Linie RATB Expres între Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni, de sâmbătă

Linie RATB Expres între Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni, de sâmbătă
Sursa foto: RATB
14 Ian 2009   •   19:10

Drumul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni ar putea fi mai rapid. RATB va introduce de sâmbătă o linie expres care să facă legătura între cele două puncte. Autobuzele vor circula din sfert în sfert de oră, iar preţul unei călătorii este de 3,5 lei. Rămâne însă de văzut dacă autobuzele se vor putea strecura în traficul infernal din Capitală.
Cine vrea să ajungă de la Gara de Nord la unul dintre cele două aeroporturi Băneasa sau Otopeni trebuie să schimbe două autobuze. Nici varianta cu taxiul nu este mai ieftină sau mai rapidă. O cursă cu taxiul poate trece de 50 de lei.
Traseul se va simplifica, însă, în câteva zile. RATB introduce o linie expres, 780, special pentru cei care merg de la Gara de Nord la aeroport. Noul traseu va avea doar şase staţii: Fluviului, Gara de Nord, Clăbucet, Piaţa Presei Libere, Aeroportul Băneasa şi Aeroportul Otopeni, iar traseul ales este unul mai puţin aglomerat.
Şefii regiei promit că drumul nu va dura mai mult de jumătate de oră. O călătorie costă 3,5 lei şi poate fi achitată doar cu cardul RATB. Cei care sunt în trecere prin Bucureşti nu trebuie să plătească mai mult de o călătorie dus-întors. Cardul înlocuieşte vechiul bilet şi nu se plăteşte separat.
Antena 3

×
Subiecte în articol: gara de nord Otopeni
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close