Antena 3 CNN Economic Auto Logan Edge ? ediţia de lux, lansată de Renault în India

Logan Edge ? ediţia de lux, lansată de Renault în India

Logan Edge ? ediţia de lux, lansată de Renault în India
28 Iul 2008   •   17:32

Logan Edge este numele ediţiei speciale, de lux, lansate luni de Mahindra-Renault pe piaţa din India. Modelul se doreşte a fi unul superior celui existent, printre dotările sale numărându-se ornamentele din lemn, tapiţeria din piele, dar şi un sistem audio performant de la Kenwood, anunţă Moneycontrol.com.

Noul Logan Edge este disponibil într-o nuanţă sofisticată de purpuriu (Mystique Purple) şi are o consolă centrală cu ornamente din lemn, cotieră pentru locurile din spate, ţeava cromată de eşapament, sistem audio Kenwood cu telecomandă plus conectivitate USB / iPod.

Nu trebuie uitaţi senzorii pentru parcare sau sistemele de asistare la frânare ABS (Anti-Lock Braking System) şi EBD (Electronic Brake Distribution System). Logan Edge va fi disponibil atât cu motorul pe benzină cât şi cu cel diesel, potrivit declaraţiilor oficialilor Mahindra Renault.

Maşina a fost prezentată în cadrul unei ceremonii fastuoase de actorul Kunal Kapoor, imaginea mărcii în ţara sa. Logan este un autoturism foarte popular în India, iar ediţia de lux Edge se bazează exclusiv pe cerinţele clienţilor, care şi-au dorit un astfel de automobil, potrivit declaraţiilor lui Nalin Mehta, şeful Serviciului Operaţiuni al Mahindra-Renault.

"Logan Edge este o combinaţie unică de lux, stil şi eficienţa în privinţa consumului de combustibil, şi va fi o achiziţie stilată pentru oricine şi-l va dori", a spus Nalin Mehta.



Automobilul Logan a fost lansat pe piaţa din India în luna mai a anului trecut de un consorţiu format din compania franceză Renault şi producătorul local de automobile Mahindra&Mahindra. Modelul a fost vândut în 12.700 de exemplare în primul semestru al anului, situându-se astfel în primele trei din segmentul său.

Fotografii: Rediff.com, Cubiccapacity.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close