Antena 3 Economic Auto LOVITURĂ pentru marile puteri ale lumii din partea Chinei. A devenit prima ţară unde a fost posibil acest lucru

LOVITURĂ pentru marile puteri ale lumii din partea Chinei. A devenit prima ţară unde a fost posibil acest lucru

de O.P.    |    09 Ian 2014   •   11:23
LOVITURĂ pentru marile puteri ale lumii din partea Chinei. A devenit prima ţară unde a fost posibil acest lucru

Vânzările de autovehicule din China au urcat anul trecut cu 14%, la 21,98 milioane unităţi, cu creşteri importante pentru Toyota, General Motors şi Volkswagen, fiind pentru prima dată când livrările auto dintr-o ţară depăşesc 20 de milioane în cursul unui an.

Vânzările de autovehicule pentru pasageri, excluzând autobuzele şi maşinile comerciale, au urcat cu 16%, la 17,93 milioane, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor de Automobile din China, transmite Bloomberg.

Toţi marii producători auto străini au înregistrat recorduri de vânzări anul trecut în China. General Motors a avut anul trecut în China vânzări în urcare cu 11%, la 3,16 milioane de autovehicule.

China a devenit astfel cea mai mare piaţă pentru grupul american, care s-a bucurat timp de opt ani consecutivi de poziţia de cel mai mare producător auto străin din ţară.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close