Antena 3 CNN Economic Auto Lux pe patru roţi la Salonul Auto de la Geneva

Lux pe patru roţi la Salonul Auto de la Geneva

Lux pe patru roţi la Salonul Auto de la Geneva
08 Mar 2007   •   19:27

După maşinile ecologice, a venit rândul automobilelor de lux să fie expuse la Salonul Auto de la Geneva. Vizitatorii au avut ce admira, iar cei cu dare de mână au avut de unde alege: de la Rolls Royce Phantom, la Bentley sau Maybach. Industria maşinilor de lux rămâne una puternică, în pofida preţurilor mai mult decât fabuloase ale automobilelor. Cum numărul milionarilor în dolari creşte de la an la an, şi cererea e pe măsură. Aşa că, producătorii de automobile s-au dus la Salonul de la Geneva cu ultimele modele.

Cei de la Rolls Royce şi-au prezentat modelul Phantom Drophead Coupe. Deocamdată e o maşină prototip. Aceste automobile vor fi fabricate la cerere, începând din vara acestui an. E prima decapotabilă marca Rolls Royce, scoasă pe piaţă din 2002, care costă peste 500,000 de dolari. Suma este ameţitoare, dar sunt maşini şi mai scumpe la Salonul Auto de la Geneva.

Maybach 62S poate ajunge la 660,000 de dolari, deşi a păstrat în mare parte alura modelului precedent din aceeaşi clasă. Pentru cei care ar vrea un Bentley în garaj, constructorii au prezentat Brooklands Coupe. Această maşină va putea fi văzută pe străzi doar de anul viitor, când vor fi livrate 550 de automobile. Preţul lor depăşeşte 370,000 de dolari.

Antena 3

×
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close