Antena 3 CNN Economic Auto Mai multe accidente rutiere au avut loc pe drumurile din ţară

Mai multe accidente rutiere au avut loc pe drumurile din ţară

Mai multe accidente rutiere au avut loc pe drumurile din ţară
29 Dec 2007   •   12:34

  7 morţi azi-noapte pe şoselele din Constanţa, Bistriţa şi Prahova. Ceaţa, poleiul, dar şi neaţentia au fost printre cauzele producerii accidentelor. Trei persoane au murit după ce o ambulanţă s-a tamponat frontal cu o maşină în care se aflau patru tineri. Accidentul s-a produs în localitatea Coldău din Bistriţa Năsăud. Aceştia se întorceau de la un bar, iar şoferul a pierdut controlul autovehicolului, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal ambulanţa care se întorcea de la domiciliul unui bolnav de diabet.

Accident grav şi la Constanţa, după ce, un microbuz în care se aflau 20 de persoane, a fost izbit frontal de un Oltcit. Şase persoane au ajuns în stare gravă la spital, iar restul au scăpat doar cu răni uşoare. Oamenii îşi petrecuseră Crăciunul la rude, în Mangalia şi se întorceau spre casă, în Botoşani.

În dreptul localităţii Hârşova, un Oltcit tractat de un taxi s-a desprins din şufă, şi a intrat pe contrasens direct în microbuz. La Nistoreşti, un alt microbuz a lovit un autoturism nu a acordat prioritate la intrarea pe DN1. Patru persoane au murit în urma impactului dintre cele două maşini.

La Reşiţa patru maşini au fost implicate într-un incident rutier. Accidentul a avut loc din cauza unor probleme la sistemul de direcţie al unui autotractor, care a intrat pe contrasens şi a acroşat alte trei vehicule.

Antena 3

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close