Antena 3 CNN Economic Auto Mamaia găzduieşte cel mai mare târg auto de pe litoral

Mamaia găzduieşte cel mai mare târg auto de pe litoral

Maşini frumoase, bine dotate şi râvnite de orice bărbat sunt expuse, între 14 şi 18 mai, în staţiunea Mamaia, la cel mai mare târg auto găzduit vreodată pe litoral.

Mamaia găzduieşte cel mai mare târg auto de pe litoral
14 Mai 2008   •   21:22

Vedeta expoziţiei de la Mamaia este monopostul condus în urmă cu doi ani de Giancarlo Fisichella. Acesta este estimat la 1 milion de euro, însă nu e de vânzare. Pentru cei cu bani, cea mai scumpă maşină este un Jaguar, care costă peste 150.000 de euro. La târg sunt însă şi maşini mai ieftine, al căror preţ porneşte de la 8.000 de euro. La fel de frumoase sunt şi fetele prezente.

Mamaia găzduieşte, în afara târgului auto, alte două manifestări expoziţionale, care au debutat tot miercuri. În 13 hoteluri are loc o nouă ediţie a târgului naţional de îmbrăcăminte şi încălţăminte, TINIMTEX, la care participă 400 de firme din întreaga ţară.

De asemenea, la Complexul Cleopatra are loc ediţia 23 a târgului naţional de metalo-chimie, TINMEC, unde se pot găsi produse electrocasnice şi diferite articole de uz casnic şi gospodăresc. Intrarea la toate aceste manifestări este gratuită.

×
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close