Antena 3 CNN Economic Auto Maşină de România. Un Logan a luat foc pe şosea, din senin

Maşină de România. Un Logan a luat foc pe şosea, din senin

Maşină de România. Un Logan a luat foc pe şosea, din senin
26 Sep 2008   •   17:27

Ghinion pentru şoferul unui Logan nou nouţ. Cam aşa s-ar putea descrie situaţia lui Radu Petre, posesorul unui Logan Laureate, achiziţionat în leasing, în urmă cu numai 11 luni, a cărui maşină a luat foc din senin, în timp ce omul se deplasa către casă. Inicdentul s-a produs pe DN3, în zona comunei Vlad Ţepeş, anunţă freenews.ro. Partea din spate-stânga a maşinii a luat foc pur şi simplu, fără ca şoferul să fi făcut ceva.

Partea mai complicată a urmat abia a doua zi, când posesorul maşinii a încercat să îşi recupereze paguba. Plimbările la firma de asigurări şi la dealerul Dacia de la Călăraşi au ajuns la ordinea zilei. Ambele au cerut expertize, timp în care ratele la maşină au mers în continuare.

"După vreo săptămână sau chiar mai bine, SC OMNIASIG SA a cerut o expertiză de la un specialist adus de ei, rezultatul expertizei fiind <>, fiind în faţa unui viciu de fabricaţie" a declarat ginerele şoferului. Potrivit acestuia, şi fabrica de la Mioveni a trimis un specialist pentru a invesitga incidentul, concluzia sa fiind că focul a pornit...”din motive necunoscute”.

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close