Antena 3 CNN Economic Auto Maşinile BMW compatibile cu iPhone

Maşinile BMW compatibile cu iPhone

Maşinile BMW compatibile cu iPhone
02 Iul 2007   •   18:53

La nici o saptămână de la lansarea oficială a iPhone, BMW a anunţat că este primul constructor la nivel mondial care poate adapta noul telefon la sistemul audio/handsfree al modelelor gamei. Lansat la sfârşitul lui iunie în SUA, după o aşteptare de jumătate de an, terminalul creat şi gândit de Apple a avut mare priză la public, cozile imense create în primele zile de vânzare în faţa magazinelor Apple dovedind acest lucru.

Toţi cei care şi-au dorit să vorbească la telefon prin sistemul Bluetooth sau să asculte muzica salvată în memoria lui iPhone în maşină sunt liberi sa o facă în interiorul unui BMW, scriu jurnaliştii de la AutoMarket. Deocamdată însă, compatibilitatea BMW-iPhone este valabilă doar în Statele Unite şi pentru versiunile recente ale Seriei 3, Seriei 5, Seriei 6 şi SUV-ului X5. Fanii Seriei 1, Seriei 7 şi cei ai lui X3 vor trebui să mai aştepte. În momentul comercializării lui iPhone pe pieţele Europei, este de aşteptat ca BMW să extindă capabilităţile de compatibilitate şi pe continentul european.

BMW este primul constructor din lume care a inaugurat o interfaţă compatibilă cu iPod, la acea vreme iPod fiind la început şi puţini mizau pe capacităţile sale de vânzare la nivel mondial.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close