Antena 3 CNN Economic Auto Mercedes Benz, multe vise pe patru roţi (VIDEO & GALERIE FOTO)

Mercedes Benz, multe vise pe patru roţi (VIDEO & GALERIE FOTO)

Mercedes Benz, multe vise pe patru roţi <font color=red>(VIDEO & GALERIE FOTO)</font>
21 Sep 2007   •   00:28

Cel mai mare stand de la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA 2007) aparţine elitistului Mercedes, care îl foloseşte, anul acesta, pentru o avanpremieră a ceea ce va însemna brandul ca strategie de viitor. Viitoarele modele vor include tehnologii ecologice, care să plaseze compania în fruntea sectorului premium. Este vorba despre noile tehnologii Bluetec Hybrid şi Direct Hybrid, implementate pe noua S-Klasse, aceasta fiind ultima demonstraţie a succesului tehnologiei hibrid. Mercedes a făcut demonstraţia utilităţii ei pe două modele, S350 şi S320, dotate în versiune hibrid şi cu propulsoare electrice de mare putere. De altfel, Bluetec Hybrid, combinaţia diesel-electric, a fost prezentă în premieră pe un automobil.

Seria S-Klasse, care reprezintă cel mai bine brandul, şi-a făcut debutul la IAA 2007 cu sistem de frânare computerizat, sistem de vedere în infraroşu pe timp de noapte şi scaune multicontur cu masaj. Motoarele sunt cele pe benzină de 388 CP (V8) şi de 272 CP (V6), în avanpremiera unui V12 de 517 CP (S600) şi unui CDI în şase cilindri de 235 CP (S320). S600 va fi mai puternic şi va atinge 100 km/h în 4,6 secunde, dar şi mai economic.

R-Class, crossover-ul cu două lungimi (pentru Europa şi pentru SUA), completează oferta companiei pe segmentul MPV-urilor. Şi clasa M are noutăţi, modelul ML63 oferind un motor AMG nou, 6,3 litri V8, de 510 CP, care va ajunge în final şi pe alte modele ale Mercedes, printre care şi cele din clasa R.

Acestea nu sunt singurele noutăţi anunţate de germani. Producătorul din Stuttgart a anunţat că, începând cu 2009, Mercedes va dezvălui o nouă faţă a brandului, cu un nou design şi o nouă siglă.

GALERIE FOTO. Sursa: tuningnews.net
Proiectele Mercedes



Modele premium la IAA 2007



Mercedes Benz F 700 LIMO



Spectacol de lumini la un stand de milioane de euro



Antena3.ro

×
Parteneri
Elevii încep azi evaluarea națională
x close