Antena 3 CNN Economic Auto Mercedes E-Class - primele fotografii oficiale

Mercedes E-Class - primele fotografii oficiale

Mercedes E-Class - primele fotografii oficiale
10 Dec 2008   •   16:27

Mercedes plănuise iniţial să lanseze noul E-Class în ianuarie 2009 însă iată că avem parte de pe acum de fotografiile oficiale ale modelului, care au intrat deja în posesia presei de specialitate, anunţă Worldcarfans.com. E-Class a crescut în lungime şi lăţime pentru mai mult confort şi spaţiu interior.
Inginerii germani au îmbunătăţit şi siguranţa maşinii, pietonii fiind acum protejaţi, în cazul unui impact la viteză redusă, de noua capotă care absoarbe impactul mulţumită unui sistem care o înalţă cu 5 centimetri.

Există de asemenea un sistem care anticipează eventualele coliziuni şi îl anunţă pe şofer că este timpul să frâneze. Sunt disponibile şi tehnologiile deja prezente la Mercedes, precum Night Vision, sau cele care avertizează şoferul în cazul prezenţei unui automobil în punctul mort.

Motorizările diesel oferă clienţilor mărcii numeroase opţiuni prin propulsoarele 200 CDI, 220 CDI, 250 CDI, 300 CDI şi 350 BlueTec. Există bineînţeles şi variante pe benzină care includ un AMG ce dezvoltă 600 cai putere (450kW).

Prezentarea oficială a noului Mercedes-Benz E-Class va avea loc la salonul Auto de la Geneva, în 2009, unde va fi prezent şi coupe-ul E-Class. Cabrioletul E-Class va apărea la Frankfurt ceva mai târziu, anul viitor.
Fotografii: Worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close