Antena 3 CNN Economic Auto Microbuz implicat într-un accident, din cauza şoferului care taxa călătorii din mers

Microbuz implicat într-un accident, din cauza şoferului care taxa călătorii din mers

Microbuz implicat într-un accident, din cauza şoferului care taxa călătorii din mers
08 Iul 2008   •   16:48

Mersul cu microbuzele de călători a devenit sport extrem. Viteza este tot mai mare, numărul pasagerilor acceptaţi în autovehicul îl depăşeşte de cele mai multe ori pe cel al locurilor, iar taxarea se realizează din mers. Aşa se face că şapte persoane au ajuns la Urgenţă în Craiova, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe marginea drumului.

Martorii spun că de vină ar fi şoferul, care nu era atent la drum pentru că tăia bilete în mers pasagerilor care urcaseră în maşină. Astfel de practici sunt de altfel des întâlnite pe drumurile din ţară, unde şoferii sunt într-o permanentă ?vânătoare? de călători.

MICROBUZ RĂSTURNAT:


Microbuzul de transport persoane făcea zilnic curse pe traseul Busu - Craiova. Marţi dimineaţă, la ieşirea din comuna doljeană Cernăteşti, în timp ce se îndrepta spre Craiova, şoferul de 23 ani a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat.

La locul accidentului au ajuns imediat două echipaje ale SMURD. Şapte dintre cele zece persoane aflate în microbuz au fost rănite şi au ajuns la spital. Poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a afla cine este vinovat de producerea accidentului.

Antena3.ro

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close