Antena 3 CNN Economic Auto Motociclete, automobile tunate şi femei frumoase, la Romexpo

Motociclete, automobile tunate şi femei frumoase, la Romexpo

Motociclete, automobile tunate şi femei frumoase, la Romexpo
15 Mar 2008   •   19:09

Sâmbătă a debutat la Romexpo cea de-a şasea şi cea mai mare ediţie a Salonului de Motociclete din Bucureşti (SMAEB), care se desfăşoară în paralel cu principalul eveniment auto al anului, a III-a ediţie a 4TuningDAYS, expoziţia de Tuning, Styling, Racing & Car-Audio. În afară de cele două saloane enumerate, are loc şi prima ediţie a Rally Days, o expoziţie destinată special maşinilor de raliu, folosite în competiţii.

Pasionaţii motocicletelor şi maşinilor tunate sau de raliu s-au aşezat încă de dimineaţă la coada pentru bilete, care s-a întins pe aproximativ 100 de metri. În faţa casei de bilete a avut loc o altă ?expoziţie?, cea a scuteriştilor şi motocicliştilor din Bucureşti şi toată ţara, care au sosit special pentru acest eveniment.Aceştia au parcat cu toţii în faţa intrării la Romexpo formând o adevărată mare de motociclete şi scutere.

Salonul de Motociclete are loc în pavilionul central al Romexpo sâmbătă şi duminică şi aduce pasionaţilor peste 70 de firme şi 300 de branduri de scutere, motociclete, atv-uri, accesorii şi echipamente. Sunt prezente toate tipurile de vehicule pe două roţi, de la motoare de viteză, bike-uri naked (?dezbrăcate?) şi până la chopperele custom mai rar întâlnite în România, care iau ochii tuturor prin designul sau tehnica nonconformistă pe care o înglobează. (furci lungi, eşapamente la comandă, schimbător ?la mână? sau ambreiaj ?la picior?).

Tuning Days este găzduit în pavilioanele 14, 15, 16, 17 şi 17 bis, pe o suprafaţă de peste 13.000 mp. Astfel peste 80 de firme prezintă demo-car-uri, jante, stopuri, car-audio, multimedia, tuning exterior, interior, motor & stuff.

Sunt expuse aproximativ 200 de maşini modificate în cele mai diverse moduri, de la tuning exterior şi interior pînă la automobilele care pun accentul pe numărul de difuzoare, amplificatoare, DVD-uri sau sisteme de navigaţie.

La cel mai impresionant eveniment auto-moto al anului sunt pot fi admirate şi maşini create special pentru raliu, ca cea a lui Titi Aur sau noul Subaru Impreza N14 al lui Bogdan Marişca, care şi-a preparat bolidul în Austria, la Manfred Stohl.

De asemenea, sunt expuse motocicletele şi autoturismele de teren ale Team Dakar România, echipa care va reprezenta oficial ţara noastră la ediţia din acest an a faimosului raliu.

La show-ul auto vor avea loc mai multe evenimente speciale, printre care semicircuitele organizate cu scutere şi demonstraţiile cascadorului profesionist ungar Becman.

Nu în ultimul rând, trebuie amintit că aproape fiecare stand care expune motociclete sau maşini are şi cel puţin o hostesă focoasă care face deliciul publicului masculin, pozând fiecăruia dintre vizitatorii doritori de o amintire de la principalul eveniment auto-moto al lui 2008.

Programul de vizitare este 10.00-20.00, iar biletul de intrare la toate evenimentele este de 10 RON.

Florin Tulbure, Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close