Antena 3 CNN Economic Auto Motociclist care rula cu 250 de km/h pe autostradă, prins cu greu de poliţie

Motociclist care rula cu 250 de km/h pe autostradă, prins cu greu de poliţie

Motociclist care rula cu 250 de km/h pe autostradă, prins cu greu de poliţie
15 Iul 2008   •   23:49

Ce poate sta în calea unui motor tunat şi al unui motociclist fără conştiinţă? Absolut nimic. Poliţiştii au încercat marţi să oprească goana nebună a unui biker pe Autostrada Soarelui, cu 3 filtre, dar şi cu un TIR proptit pe mijlocul autostrăzii. Cursa s-a terminat odată cu autostrada, în apropiere de Bucureşti, când motociclistul a sărit de pe motor şi a luat-o la goană printr-un lan de porumb. Prea tare este puţin spus. Bucureşteanul a gonit cu aproape 260 de kilometri la oră.

Ca pistă a folosit Autostrada Soarelui şi a croşetat printre mii de maşini. Principalii săi adversari au fost poliţiştii, care nu au avut nicio şansă să ajungă din urmă acest motor. Motocicleta pare una normală, dar de fapt, este modificată cu azot, o bijuterie, care marţi a întrecut 250 de kilometri la oră.

După ce circulaţia pe Autostrada Soarelui a fost blocată în urma unui accident, poliţiştii au reluat traficul. Enervat de aşteptare, motociclistul vitezoman a demarat în forţă. În raliul de pe autostradă, motociclistul a reuşit să treacă de două baraje ale poliţiei, chiar şi de un TIR cu care oamenii legii au încercat să blocheze sensul autostrăzii.

Motociclistul şi-a abandonat motorul la intrare în Bucureşti şi a fugit pe câmp. A fost prins abia după un kilometru, într-un lan de grâu. La o verificare mai atentă, poliţiştii au constatat că motocicleta era furată.

În plus, motociclistul mai avea şi permisul reţinut, tot pentru viteză, după ce a gonit pe un bulevard din Bucureşti cu 130 de kilometri la oră. A depus contestaţie şi a câştigat dreptul să conducă. Marţi, acesta a recidivat, cu o viteză aproape dublă.



Observator

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close