Antena 3 CNN Economic Auto Motociclişti în trafic. Patru accidente într-o singură zi

Motociclişti în trafic. Patru accidente într-o singură zi

Motociclişti în trafic. Patru accidente într-o singură zi
19 Mai 2008   •   09:18

Motocicliştii sunt adesea ignoraţi în traficul rutier, mulţi şoferi uitând că trebuie să ţină seama şi de prezenţa lor. Duminică a fost o zi cu ghinion pentru motociclişti. Nu mai puţin de patru accidente în care au fost implicaţi amatorii sportului pe două roţi, au avut loc în doar câteva ore.

În Bucureşti, două persoane au fost implicate într-un accident. În urma impactului motociclistul şi pasagera pe care o avea cu el au fost aruncaţi pe carosabil. Din fericire nu au fost răniţi grav. Şoferului vinovat i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Şi în judeţul Argeş, un motociclist piteştean a fost la un pas de moarte din cauza neatenţiei unei şoferiţe care a încercat să întoarcă maşina în mijlocul străzii fără să se asigure. Motociclistul care venea din spate nu a mai putut evita impactul.

Un alt motocislist, care nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de o maşină din faţa sa, a provocat un accident în lanţ pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Accidentul nu s-a soldat cu victime, însă circulaţia în zonă a fost întreruptă, aproximativ o oră.

Antena 3

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close