Antena 3 CNN Economic Auto Noapte plină de accidente în Capitală

Noapte plină de accidente în Capitală

Noapte plină de accidente în Capitală
02 Feb 2008   •   11:58

Un autoturism scăpat de sub control a accidentat şase maşini, parcate regulamentar în cartierul Berceni. Un alt acccident s-a petrecut şi în nordul Capitalei, unde o maşină a intrat într-un tramvai, iar circulaţia a fost blocată timp de o jumătate de oră. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cauzele care au dus la producerea accidentului. Şi pe şoseaua de centură, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate. Aici două tiruri s-au tamponat, din cauza vitezei şi a vizibilităţii reduse.

Accident si în nordul Capitalei unde un taximetrist a derapat cu maşina si s-a izbit în plin de un tramvai oprit în staţie. Martorii spun că accidentul s-a produs din cauza vitezei. Taximetristul a fost transportat de urgenţă la spital. În zonă circulaţia a fost oprită aproape o jumătate de oră.

Vineri seara în Glina două TIR-uri s-au ciocnit din culpa unuia dintre şoferi care s-a angajat într-o depăşire riscantă. Cei doi pasageri de ocazie aflaţi în cabina unuia dintre TIR-uri s-au ales cu o sperietură puternică. În urma accidentului circulaţia s-a desfăşurat pe un singur fir, timp de aprope trei ore.

Antena 3

×
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close