Antena 3 CNN Economic Auto Noua Lancia Delta va fi lansată la începutul lunii noiembrie în România

Noua Lancia Delta va fi lansată la începutul lunii noiembrie în România

Noua Lancia Delta va fi lansată la începutul lunii noiembrie în România
08 Sep 2008   •   13:50

Reprezentanţii ?AutoItalia Group?, compania care importă marca Lancia în România, va lansa modelul ?Delta? în România. După ce a obţinut cinci stele la testele de singuranţă ?EuroNCAP?, Lancia ?Delta? va fi prezentată publicului român la începutul lunii noiembrie.

Cu toate că lansarea oficială ar putea avea loc la sfârşitul lunii octombrie, maşina va fi pusă în vânzare la începutul lui noiembrie. Tot atunci vor fi comunicate preţul şi versiunile de echipare ale maşinii. Autoturismul este dotat cu şase airbag-uri, tetiere anterioare activate, sistemul pentru fixarea scaunelor speciale pentru copii (Isofix) şi Sistemul ESP (Electronic Stability Program). Pentru a obţine cele cinci stele la testele de siguranţă, maşina a fost supusă la 80 de probe de către inginerii Lancia.

Pe lângă Lancia, ?AutoItalia Group? mai importă şi mărcile Fiat, Alfa Romeo, Maserati şi Ssang Yong. Vânzările companiei au crescut, din 2006, cu 56,3%. Anul acesta, compania se aşteaptă la vânzări cu 20% mai mare decât în 2007.

Antena3.ro

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close