Antena 3 CNN Economic Auto Noul Chevrolet Aveo ? lansare europeană în martie 2008

Noul Chevrolet Aveo ? lansare europeană în martie 2008

Noul Chevrolet Aveo ? lansare europeană în martie 2008
14 Aug 2007   •   16:18

Compania Chevrolet Europe va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, între 13 şi 23 septembrie, noua generaţie a modelului Aveo, care va fi lansat pe pieţele europene în martie 2008, informează reprezentanţa General Motors România. Noul Aveo este succesorul actualului model Aveo în cinci uşi şi va fi disponibil în două variante de motoare pe benzină - noul motor de 1,2 litri şi 84 CP şi motorul existent de 1,4 litri care dezvoltă 98 CP şi este disponibil şi cu transmisie automată. Potrivit producătorului, modelul Aveo hatchback încorporează noile tendinţe de design Chevrolet, cum ar fi grila mare a radiatorului împărţită de o bara transversală în culoarea caroseriei şi logo-ul Chevrolet poziţionat proeminent în centru.

Detaliile dinamice includ farurile mari curbate, clare şi proiectoarele de ceaţă ca nişte spoturi, luminând din partea inferioară a bării de protecţie.

Conform statisticilor APIA, modelul Aveo a ocupat locul trei în topul celor mai populare modele de autoturisme din import, după Renault Clio şi Renault Megane.

Rompres

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close