Antena 3 CNN Economic Auto Noutăţile auto de clasă medie la SIAB (VIDEO)

Noutăţile auto de clasă medie la SIAB (VIDEO)

Noutăţile auto de clasă medie la SIAB <font color=red>(VIDEO)</font>
10 Oct 2007   •   08:10

Salonul Auto Bucureşti aduce anul acesta o gama largă de noutăţi în cazul clasei medii. Maşini care nu sunt foarte scumpe, dar care au un indice ridicat de confort. Singurul dezavantaj este că vor ajunge pe piaţă abia anul viitor. Dealerii spun însă că merită aşteptarea. Dintre toate noutăţile din clasa medie, noul Mondeo este singura maşină care a fost lansată oficial. Preţul însă este printre cele mai mici din clasa medie. O variantă complet echipată ajunge la 26.000 de euro cu toate taxele.

O altă variantă nouă este Mazda 6. Mai mare, dar mai uşoară faţă de vechea versiune, costă spre 30.000 de euro. Problema este că maşina va fi lansată abia peste câteva luni.

Francezii de la Renault au adus noul Laguna la SIAB. Maşina va fi disponibilă însă abia din martie anul viitor. Şi, chiar dacă felul în care arată exteriorul nu-i dă şanse prea mari în faţa rivalelor sale, interiorul are un mare atu: este superconfortabil.

Ultima noutate din clasa medie de la SIAB este Mitsubishi Lancer. Arată extraordinar şi este mult mai ieftin decât maşinile despre care am vorbit până acum. Preţul porneşte de la 16.000 de euro, iar cu toate opţionalele ajunge la 26.000 de euro.

NOUTĂŢI AUTO DE CLASĂ MEDIE  

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close