x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

O mare companie auto, nevoită să schimbe numele unei maşini din cauza virusului Zika

de 13 Feb 2016   •   12:11
O mare companie auto, nevoită să schimbe numele unei maşini din cauza virusului Zika 8
Foto: Tata Motors
Compania auto Tata Motors a luat o decizie cu care probabil toată lumea de pe planetă este de acord. Producătorul indian îşi redenumeşte maşina Zica, din cauza viruslui cu nume similar care a înspăimântat Planeta. 

"Prin empatie cu dificultățile provocate recent de focarul virusului Zika într-un mare număr de țări, Tata Motors, în calitate de companie social responsabilă, a decis să pună un alt nume autoturismului", a informat compania auto din această țară asiatică.

Tata Motors va anunța în câteva săptămâni numele noului său model cu cinci uși 'Zica' — un acronim de la 'Zippy Car' — care a fost prezentat totuși sub numele său inițial la târgul Auto Expo 2016 care a fost inaugurat miercuri în capitala indiană.

Lansarea oficială va avea loc după ce autoturismul va fi rebotezat și după ce se vor realiza schimbările necesare de imagine și reglementare, potrivit notei.

Automobilul 'Zica' era promovat sub sloganul: "Ceea ce ne conduce din interior este ceea ce ne face inteligenți".

Tata Motors, care aparține grupului Tata, a generat venituri de peste 42 de miliarde de dolari în anul fiscal 2014-15 și are peste 8 milioane de automobile în circulație pe rutele din India, potrivit datelor companiei.
poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati