Antena 3 Economic Auto O şoferiţă a parcurs 1.6 milioane de km cu o maşină fabricată în 2013. Unde mergea cel mai des

O şoferiţă a parcurs 1.6 milioane de km cu o maşină fabricată în 2013. Unde mergea cel mai des

07 Ian 2019   •   21:03
O şoferiţă a parcurs 1.6 milioane de km cu o maşină fabricată în 2013. Unde mergea cel mai des
Sursa foto: foto: Pixabay.com

O şoferiţă din Kansas, SUA, a reuşit să atingă un număr impresionant de kilometri: 1,6 milioane km (aproximativ 1 milion de mile) cu un Hyundai Elantra, în doar cinci ani.

Haines se ocupă de livrări pentru o firmă de piese auto, un loc de muncă ce o ţine pe drum foarte mult timp, potrivit ProMotor.

Care este secretul? În primul rând, Haines schimba uleiul o dată la două săptămâni, perioadă în care parcurgea 7.642 de mile. Schimburile regulate ale uleiului sunt un factor cheie ce determină o durată de viaţă lungă a unui motor.

Inginerii de la Hyundai au verificat maşina şi au confirmat autenticitatea kilometrajului care a înregistrat 1.000.000 de mile.

Singura problemă este că pe cele mai multe maşini (inclusiv Elantra), ceasul care întregistrează distanţa parcursă se blochează la 999.999 de mile. Pentru a indica succesul incredibil, Hyundai a pus pe kilometraj un stiker pe care scrie "1M".

Pentru atingerea acestei performanţe, Hyundai i-a dăruit şoferiţei un nou Elantra.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close