Antena 3 CNN Economic Auto Opel Flextreme GT/E, un concept îndrăzneţ al GM care va fi prezentat la Geneva (FOTO)

Opel Flextreme GT/E, un concept îndrăzneţ al GM care va fi prezentat la Geneva (FOTO)

Opel Flextreme GT/E, un concept îndrăzneţ al GM care va fi prezentat la Geneva (FOTO)
18 Feb 2010   •   18:56

General Motors va prezenta la Salonul Auto de la Geneva conceptul Opel Flextreme GT/E. Este vorba despre un hibrid capabil să atingă viteza de 100 km/h în sub nouă secunde, în timp ce valoarea maximă este de peste 200 km/h. Nu a fost făcută publică puterea motorului electric, însă se ştie că oferă un cuplu de 370 Nm, relatează www.worldcarfans.com. Autonomia folosind exclusiv motorul electric, este de 60 de kilometri, iar consumul de combustibil are valoarea de 1,6 litri la suta de kilometri. Consumul redus se datorează şi coeficientului redus de rezistenţă la aer, prin îmbunătăţirea aerodinamicii maşinii, eficienta îndeosebi la viteze de peste 50 km/h.

Conceptul măsoară 1,3 metri în înălţime şi 4,7 în lungime, dar se laudă totuşi cu suficient spaţiu interior. Jantele din aliaj sunt de 21 de inch, luminile sunt cu tehnologie LED. Grila frontală este inspirată de la modelul Corvette, şi ar putea indica viitorul aspect al vehiculelor Opel.



?Conceptul Flextreme GT/E arată forma vehiculelor care vor urma la Opel?, spune Frank Weber, directorul Opel. ?Îndrăzneţ, expresiv şi foarte eficient, reprezintă strategia de produs pe care o vom aplica la viitoarele noastre automobile, mari şi mici, indiferent de segmentul din care fac parte?, a mai spus Weber.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Opel concept geneva
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close