Antena 3 CNN Economic Auto Opel GTC Paris concept anunţat pentru salonul auto din capitala Franţei

Opel GTC Paris concept anunţat pentru salonul auto din capitala Franţei

Opel GTC Paris concept anunţat pentru salonul auto din capitala Franţei
Sursa foto: Foto: www.worldcarfans.com
04 Aug 2010   •   19:26

Opel a anunţat că va prezenta la Salonul Auto de la Paris conceptul GTC Paris. Nu se cunosc foarte multe detalii, însă Opel a precizat că maşina va fi ?un hatch compact sportiv cu proporţii dramatice şi suprafeţe sculptate specifice design-ului Opel?. Acest lucru înseamnă, potrivit www.worldcarfans.com, că vehiculul va constitui un indiciu în privinţa felului în care va arăta viitorul Astra OPC.

opel_astra_opc2_400

În afara conceptului GTC, Opel va prezenta în premieră la Paris Astra Sports Tourer 2011. Acesta dispune de sistemul FlexFold Rear Seat, care rabatează scaunele la atingerea unui buton, sistemul pentru portbagaj Easy-Access Cargo Cover, lumini de drum adaptive AFL+, Opel Eye (o cameră video frontală care recunoaşte semnele rutiere şi avertizează şoferul când depăşeşte banda de rulare). Nu în ultimul rând, portbagajul maşinii va avea 1550 litri.

De asemenea, Meriva va fi prezentată cu trei noi propulsoare diesel ? un CDTI ecoFLEX de 1,3 litri (94cp), un CDTI de 1,7 litri (81 kW/ 109 cp) şi un CDTI mai puternic de 1,7 litri (96 kW/ 129 cp).

Opel va aduce de asemenea la Paris modelul Insignia cu propulsor 2.0 CDTI ecoFLEX (118kW/ 158cp), care promite un consum de 4,9l/ 100 km şi emisii de 129 g/ km.

Nu în ultimul rând, brand-ul german va introduce şi modelele Corsa şi Agila cu sistemul Start/Stop.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Opel
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close