Antena 3 Economic Auto Opel introduce garanţia fără limită de timp la automobilele noi

Opel introduce garanţia fără limită de timp la automobilele noi

05 Aug 2010   •   21:42
Opel introduce garanţia fără limită de timp la automobilele noi

Producătorii de automobile se întrec, în aceste vremuri dificile pentru industria de profil, la a oferi diverse oferte, pentru a atrage cumpărători. Opel nu face excepţie, compania germană anunţănd joi că va introduce, pentru o perioadă nedeterminată, garanţia nelimitată pentru maşinile noi. Aceasta este, potrivit directorului general Opel, Nick Reilly, citat de Wall Street Journal, o parte a strategiei de a majora cota de piaţă a companiei şi de a atrage noi clienţi.

Garanţia are totuşi o limită de 160.000 de kilometri, însă nu are o restricţie de timp. Printre componentele vizate de aceasta se numără motorul, cutia de viteze sau sistemele electronice. Nu sunt incluse în garanţie consumabilele, precum cureaua de transmisie sau filtrul de ulei.

În ultima perioadă Opel a avut evoluţii bune în ţările europene şi speră că va reuşi să-şi majoreze acum şi cota de piaţă din Germania. Opel este deţinut de grupul american General Motors.

Antena3.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close