Antena 3 CNN Economic Auto Opel Meriva 2011 - primele imagini oficiale (FOTO)

Opel Meriva 2011 - primele imagini oficiale (FOTO)

Opel Meriva 2011 - primele imagini oficiale (FOTO)
05 Ian 2010   •   18:18

Vauxhall a făcut publice primele imagini ale noului model Meriva 2011 (cunoscut în restul Europei după denumirea Opel Meriva), înaintea prezentării oficiale, care va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, transmite www.worldcarfans.com.


Designul noului Meriva păstrează liniile făcute cunoscute de modelul Opel Insignia. În plus, maşina dispune de portiere FlexDoors, care au fost prezentate iniţial în 2008 la un alt concept Meriva. Potrivit comunicatului Vauxhall, citat de www.worldcarfans.com, ?portierele se deschid înspre partea din spate la un unghi de 90 de grade, îmbunătăţind considerabil accesul pasagerilor în maşină. Pasagerii nu trebuie să păşească în spate sau în lateral, aşa cum se întâmplă în cazul portierelor obişnuite, sistemul FlexDoor permiţând accesul şi ieşirea din cabină, uşurate în acelaşi timp şi de linia înaltă a plafonului?.




Compania Vauxhall a dezvăluit şi detalii despre sistemul FlexSpace, care a fost îmbunătăţit. Acesta permite plierea scaunelor înspre partea din faţă sau din spate pentru îmbunătăţirea confortului pasagerilor sau pentru a mări capacitatea de stocare.

Motorizările includ şase unităţi supraalimentate cu o putere ce variază între 75 şi 140 cai. Propulsoarele sunt mai eficiente, din punctul de vedere al consumului de combustibil, cu 15%, iar emisiile de CO2 au fost reduse cu 25g/km. Va fi introdus chiar şi un model ecoFLEX. Mai multe informaţii despre noul Vauxhall/Opel Meriva, vor fi făcute publice în lunile care urmează.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Opel
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close