Antena 3 CNN Economic Auto Opt răniţi într-un accident de maxi-taxi la Brăila

Opt răniţi într-un accident de maxi-taxi la Brăila

Opt răniţi într-un accident de maxi-taxi la Brăila
14 Iun 2007   •   23:32

Opt persoane au fost rănite în Brăila, după ce un taximetru a lovit un maxi-taxi plin cu pasageri. În urma impactului microbuzul a fost proiectat pe trotuar şi s-a răsturnat. Potrivit poliţiştilor de le Serviciul Rutier, maşina în regim maxi-taxi circula regulamentar, fiind lovită de un taximetru, pe o arteră cu trafic intens din Brăila. După impact, maşina maxi-taxi a fost proiectată pe trotuar, răsturnându-se, informează Mediafax.

În urma accidentului au fost rănite opt persoane, toţi fiind pasageri în maxi-taxi. Răniţii au fost duşi cu trei ambulanţe la Spitalul de Urgenţă din Brăila. Cel mai grav rănit este un copil în vârstă de zece ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral. Conform Poliţiei, accidentul s-a produs din vina exclusivă a taximetristului.

Acesta este cel de-al doilea incident în această săptămână. Doi elevi şi şoferul unui microbuz şcolar au murit miercuri în zona comunei sucevene Ciocăneşti, după ce un TIR a intrat pe contrasens şi a lovit maşina care îi transporta la şcoală.

Antena3.ro

×
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close