Antena 3 CNN Economic Auto Organizator de curse ilegale mort în accident de maşină

Organizator de curse ilegale mort în accident de maşină

Organizator de curse ilegale mort în accident de maşină
29 Sep 2007   •   16:04

Şeful unei asociaţii care se ocupă de organizarea curselor de maşini a murit vineri noapte, în urma unui accident rutier. Martorii spun că maşina a intrat într-un stâlp de pe marginea şoselei, în timp ce se întrecea cu un alt autoturism. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare pentru a scoate corpul bărbatului din maşina distrusă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 1 dimineaţa. Martorii spun că şoferul făcea întrecere cu un alt autovehicul. Se pare că astfel de curse au loc în mod frecvent în zonă. În urma impactului deosebit de puternic, şoferul a rămas prins în mormanul de fiare. Acesta a fost dus de urgenţă la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva. Poliţiştii au început deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

George Mihai Bănaru, zis şi Micuţul, era cel mai cunoscut organizator de curse de maşini. Clubul pe care îl conducea, Midnight Racers, organiza frecvent curse de maşini în miez de noapte. Oamenii legii nu au putut stabili viteza cu care rula Micuţul, motiv pentru care au cerut o expertiză.

Un alt accident a avut loc tot vineri noaptea, în Capitală. Un bărbat s-a răsturnat cu maşina de câteva ori după ce a intrat frontal în scuarul unei staţii de tramvai. În maşină se aflau şi doi copii minori. Aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital, dar din fericire s-au ales doar cu câteva vânătăi. Din declaraţiile şoferului, se pare că acesta s-a aplecat să ia ceva din torpedo, moment în care a pierdut controlul asupra autoturismului.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close