Antena 3 CNN Economic Auto (P) Totul despre serviciile rent a car Bucuresti Otopeni

(P) Totul despre serviciile rent a car Bucuresti Otopeni

(P) Totul despre serviciile rent a car Bucuresti Otopeni
06 Dec 2016   •   14:05

In ziua de azi, libertatea de miscare si petrecerea timpului intr-un mod eficient sunt printre cele mai importante lucruri.

Conform studiilor de piata, serviciile de rent-a-car Bucuresti Otopeni au cunoscut un trend ascendent uimitor in ultimii ani, fiind din ce in ce mai solicitate. Clientii cei mai fideli sunt fie turistii care se afla in vizita in capitala si zonele limitrofe, respectiv Otopeni, unde se afla aeroportul Henri Coanda, fie oamenii de afaceri care solicita o metoda de deplasare rapida in conditii premium.

Serviciile rent a car Bucuresti Otopeni aduc o serie de avantaje, printre care cele mai importante sunt confortul si flexibilitatea. Unele companii de rent a car, precum FocusRent, ofera, printre alte facilitati, inchirieri de masini cu plinul facut, asigurari si taxe platite la zi (RCA, CASCO, rovinieta) si asistenta prompta in caz de avarie, plus inlocuirea masinii avariate cu una perfect functionala.

Orice client care se respecta se asteapta ca serviciul de rent a car sa fie rapid si de calitate. Compania FocusRent are peste 10 ani de experienta in domeniul serviciilor de Rent a Car, aceasta oferind masini de inchiriat noi (maxim 5 ani de la data achizitionarii). Dupa fiecare inchiriere, specialistii asigura o inspectie tehnica care sa garanteze siguranta urmatorilor clienti. Avand un parc de masini in care se investeste constant de peste 10 ani, FocusRent este o companie de rent a car cu vizibilitate si de incredere, cunoscuta pentru fidelizarea clientilor sai.

Inainte de a apela la o companie de rent a car, este recomandat sa te decizi, in primul rand, in privinta tipului de masina de care ai nevoie. Masinile tip limuzine (precum Audi A4, BMW X5 sau VW Passat) sunt ideale pentru evenimente business, in timp ce pentru vacantele in familie sau alaturi de prieteni se recomanda inchirierea de microbuze. Pentru cei mai aventurieri, care vor sa se bucure de o aventura offroad, alegerea unui model 4x4 este cea mai potrivita.

Pe langa alegerea tipului de masina, iata ce trebuie sa mai gasesti la un serviciu de rent a car Bucuresti Otopeni de calitate ireprosabila:

1. Sa fie accesibil – FocusRent ofera posibilitatea rezervarii online sau prin telefon, punand la dispozitia clientilor sai operatori 24/7, mereu pregatiti sa ofere asistenta clientilor.

2. Transparenta 100% - serviciul nu trebuie sa perceapa comisioane ascunse sau costuri suplimentare neprecizate.

3. Calitatea si sarea de functionare a masinilor sa fie ireprosabila – FocusRent ofera servicii de rent a car Bucuresti Otopeni avand un parc auto cu masini noi, nu mai vechi de 5 ani, sigure si fiabile.

4. Predare rapida – FocusRent iti aduce masina in doar 2 ore de la rezervare si nu percepe nici un cost suplimentar pentru acest serviciu.

5. O gama variata de optiuni suplimentare – GPS, sofer personal, scaun pentru bebelusi, si altele.

  1. O varietate mare de branduri de masini – FocusRent pune la dispozitie o multitudine de branduri de masini la preturi variate, pentru orice buget: Ford, Dacia, Volkswagen, BMW, Audi și Nissan, etc.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close